FOTOGRAFIE VOOR SOCIAL-MEDIA

Pakketten: fotografie voor social-media.

Beeld en social media zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Net als bij alle andere vormen van communicatie is een goed beeld één van de belangrijkste afwegingen of een boodschap wel of niet gelezen wordt. In ieder bedrijf is social media tegenwoordig een onderdeel van hun marketing arsenaal. Voor veel bedrijven een steeds belangrijker onderdeel. Social media is volwassen geworden en daarom is het heel belangrijk dat u uw social media uitingen illustreert met goed beeldmateriaal.

Om ervoor te zorgen dat u de beschikking hebt over een groot aantal kwalitatief goede en aansprekende beelden hebben we speciaal voor u als MKB’er een aantal pakketten “Fotografie voor Social-media” samengesteld. Lekker overzichtelijk.

Afhankelijk van het pakket wat u kiest komen we een afgesproken aantal uren fotograferen. Dit kan bij u op het bedrijf zijn of op een andere plaats (of plaatsen) naar keuze. Van de fotografie voor social-media die we gedurende die tijd maken ontvangt u een uitgebreide selectie gewatermerkte lage resolutie bestanden. Hieruit maakt u de keuze welke foto’s u wilt ontvangen. Deze corrigeren wij op kleur en contrast .

Pakket 1

€ 400,-

 

 • 2 uur fotografie
 • 15 kleurenfoto’s met een maximale resolutie van 1000×1000 px

Pakket 2

€ 750,-

 

 • 4 uur fotografie
 • 30 kleurenfoto’s met een maximale resolutie van 1000×1000 px

Pakket 3

€ 1250,-

 

 • 8 uur fotografie
 • 60 kleurenfoto’s met een maximale resolutie van 1000×1000 px

Extra

Natuurlijk kan het zijn dat u als u de foto’s hebt gezien, meer wil bestellen. Dat kan natuurlijk:

+ 10 extra foto’s voor social media (max resolutie 1000×1000 px) € 150,-

+ 20 extra foto’s voor social media (max resolutie 1000×1000 px) € 250,-

Omzetten kleuren naar zwart-witfoto  € 2,- per stuk.

Wilt u een foto ook in hoge resolutie afnemen, om groot te plaatsen op uw website, of voor drukwerk, dan kan dat natuurlijk ook. De kosten hiervan bedragen € 25,- per foto. Uw foto wordt dan volledig gecorrigeerd en indien nodig wordt ook eenvoudige retouche toegepast.

Het is ook goed om te weten dat alle foto’s die wij u presenteren in lage resolutie, door ons gearchiveerd worden. Als u in de toekomst dus nog foto’s wilt bestellen die niet bij uw eerste selectie zaten dan is dit geen probleem.

fotografie voor social-media

Wilt u regelmatig de beschikking hebben over verse beelden om uw social-media kanalen mee te vullen dan hebben we daarvoor een aantal abonnementen. Daarmee bent u verzekerd van een beeldarchief waarmee u altijd de beschikking heeft over up-to-date beeld dat past bij het onderwerp dat u wil delen.

Abonnement 1

Elke maand een fotoshoot
(voor een periode van één jaar)

€ 300,- p.m.

 

 • 2 uur fotografie
 • 16 kleurenfoto’s met een maximale resolutie van 1000×1000 px

Dit betekent genoeg materiaal voor vier posts per week.

Abonnement 2

Elke twee maanden een fotoshoot (voor een periode van één jaar)

€ 330,- per keer.

 

 • 2 uur fotografie
 • 16 kleurenfoto’s met een maximale resolutie van 1000×1000 px

Dit betekent genoeg materiaal voor twee posts per week.

Abonnement 3

Elk kwartaal een fotoshoot
(voor de periode van één jaar)

€ 360,- per keer.

 

 • 2 uur fotografie
 • 16 kleurenfoto’s met een maximale resolutie van 1000×1000 px

Dit betekent genoeg materiaal voor één post per week.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele reiskosten.

Fotografie voor social-media. Neem contact op

Mijn voorkeur gaat uit naar pakket:

Social media als onderdeel van je marketing concept.

Social media is een volwassen onderdeel van ieders Marketing strategie geworden. Een belangrijk onderdeel van iedere social media uiting is beeld.

Linkedinn, Youtube, Instagram, Facebook, Pinterest, elk platform biedt de ondernemer of iedereen die professioneel zijn of haar boodschap over het voetlicht wil brengen een scala aan mogelijkheden. Elk platform met zijn eigen mogelijkheden en doelgroep.

Je kunt social media op twee manieren gebruiken om meer omzet te genereren.
1. Om de aandacht op je bedrijf of product te vestigen.
2. Als zelfstandig inkomstenbron waar weer verschillende methoden voor zijn. Reclame, affiliate marketing, directe verkoop enz enz.

Met de professionalisering van de social media wordt ook de behoefte aan professionele content belangrijk. De tijd dat je als bedrijf kon volstaan met een rommelige foto van je telefoon is voorbij. Zoals gezegd, de marketing van de social media is volwassen geworden. Elk platform heeft zijn eigen publiek en zijn eigen tone-off-voice. De mogelijkheden zijn enorm en de uitdagingen ook.

Vragen als: Welke platformen wil ik hoe gebruiken? Wat ga ik wanneer plaatsen? Hoe bereik ik mijn publiek? Hoe krijg ik volgers? Moeten beantwoord worden. Ga ik betalen/adverteren of proberen om mijn doelgroep te verleiden om mij te volgen.

Het belangrijkste onderdeel is hoe dan ook de content. Is jouw boodschap van belang voor je doelgroep? Geef je antwoordt op potentiële vragen van je klant? Niet alleen belangrijk voor je klant, maar ook voor de algoritmen van de social media kanalen. Door goede en slimme content te plaatsen kun je een groot publiek opbouwen en bereiken. Grote bedrijven, influencers en sterren hebben vele duizenden volgers en soms zelfs meer als een miljoen. Vooral als je wilt communiceren met een jongere doelgroep kun je niet meer om social media heen.

Wat kunnen wij voor u als MKB’er betekenen.

We helpen graag om u wegwijs te  maken op social media. Op het gebied van beeld doen we dit natuurlijk graag zelf. Zijn uw vragen meer algemeen van aard of juist heel specifiek, dan werken we samen met diverse specialisten. Samen met hen kunnen we een antwoord geven op al uw vragen. Dit kan bijvoorbeeld door een workshop waarin een overzicht wordt gegeven van de verschillende platforms en hun mogelijkheden, tot een complete markering strategie waarin de social media zijn geïntegreerd. Van tekst en animatie tot video en fotografie.

Maar ook heel praktisch en concreet kunt u bij ons een workshop instagram fotografie volgen waarmee u uw skills en eventueel die van uw medewerkers kunt ontwikkelen. Voor meer informatie klik hier